Sala de Premsa

logo_literal

Aquest any, la tercera edició de la fira, comptarà amb la col·laboració de més de 60 editorials i llibreries. Un espai de trobada i mostra del mercat editorial d’esquerres, que pretén anar més enllà d’una fira de llibres polítics. Una fira on els mitjans de comunicació, els llibres i les editorials crítiques siguin les protagonistes però que, alhora, no s’exclogui a ningú.

Aquest any LITERAL es fa molt gran i es consolida, amb la tercera edició creix en estructura, recursos i equip humà és per això que gaudirem de col·laboracions especials i significades.
La tercera edició de la fira serà a Barcelona, a l’antic complex fabril Fabra i Coats, al carrer Sant Adrià, 20 del barri de Sant Andreu del Palomar, els dies 12, 13 i 14 de maig de 2017. Una fira oberta al públic, de caràcter gratuït amb la intenció de connectar els diferents projectes editorials independents i llibreries de llibre polític amb un públic lector amb inquietuds polítiques i culturals.

Leila Khaled i Guy Standing a la Fira Literal Barcelona 2017.

Dossier informatiu de la Fira Literal 2017

Dossier de programació de la Fira literal 2017

Llista completa de les editorials i llibreries amb tota la seva informació.

Aram Ramon i Perelló
Responsable de Comunicació i Premsa
Literal Barcelona
Fira d’idees & llibres radicals
www.literalbcn.cat
comunicacio@literalbcn.cat / 653.669.287

“Literal” és allò que surt tal com raja, allò que no necessita subterfugi. La literatura ha estat un dels camps de batalla més disputats per defensar els interessos dels desposseits contra el poder. I és que en els darrers temps hem vist una nova onada creativa invaint les nostres llibreries. És aquesta onada creativa d’idees i de llibres que volem que es trobin a la nostra ciutat amb la intenció d’impulsar i promoure aquells que tot l’any estan produint i reproduint aquestes idees.

Literal és una fira de llibres i idees on s’ajuntaran editorials, llibreries, autores i autors, lectores i lectors per compartir, discutir i somniar, sobre el món en què vivim i com transformar-lo. Des de la cultura i el pensament crítics gaudirem de la millor literatura crítica compartint-la amb qui la crea.

La fira és a Barcelona, a l’antic complex fabril Fabra i Coats, al carrer Sant Adrià, 20 del barri de Sant Andreu del Palomar. Una fira oberta al públic, de caràcter gratuït amb la intenció de connectar els diferents projectes editorials independents i llibreries de llibre polític amb un públic lector amb inquietuts polítiques i culturals.

Els impulsors d’aquesta fira són les editorials Tigre de Paper, Pol·len, Bellaterra i Icària.

 

Edició 2016:

Cartell de la fira Literal 2016

Totes les imatges de Literal 2016 al Flikr de la fira

Dossier de premsa de la fira Literal 2016 (PDF)

Edició 2015:

Programació de l’edició 2015

Galeria d’imatges de la primera edició de la Fira Literal Barcelona

[Català] Dossier de premsa PDF

[Castellano] Dossier de prensa PDF

 

PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in H:\webspace\hostings\literalbcn.cat\hosting\www\wp-content\plugins\qtranslate-to-wpml-export\plugin.php on line 23