Sala de Premsa

Aquest any, la quarta edició de la fira, comptarà amb la col·laboració de més de 80 editorials i llibreries. Un espai de trobada i mostra del mercat editorial d’esquerres, que pretén anar més enllà d’una fira de llibres polítics. Una fira on els mitjans de comunicació, els llibres i les editorials crítiques siguin les protagonistes però que, alhora, no s’exclogui a ningú.

Aquest any es commemora el 50é aniversari del maig del 68, una revolta global que va anar des dels carrers de Paris a les places de Mèxic i que va trasbalsar el pensament de tota una generació i de les generacions successives.
Hem parafrasejat el lema del maig del 68 francès Sous les pavés, la plage. (Sota les llambordes, la platja.) i l’hem actualitzat per al nostre propòsit el llibre radical. Perquè sabem que sempre, sota les llambordes, hi hauran els llibres.

La quarta edició de la fira serà a Barcelona, a l’antic complex fabril Fabra i Coats, al carrer Sant Adrià, 20 del barri de Sant Andreu del Palomar, els dies 11, 12 i 13 de maig de 2017. Una fira oberta al públic, de caràcter gratuït amb la intenció de connectar els diferents projectes editorials independents i llibreries de llibre polític amb un públic lector amb inquietuds polítiques i culturals.

 

Aram Ramon i Perelló
Responsable de Comunicació i Premsa
Literal Barcelona
Fira d’idees & llibres radicals
www.literalbcn.cat
comunicacio@literalbcn.cat / 653.669.287

 

Edició 2016:

Cartell de la fira Literal 2016

Totes les imatges de Literal 2016 al Flikr de la fira

Dossier de premsa de la fira Literal 2016 (PDF)

Edició 2015:

Programació de l’edició 2015

Galeria d’imatges de la primera edició de la Fira Literal Barcelona

[Català] Dossier de premsa PDF

[Castellano] Dossier de prensa PDF