Edicions del despropòsit

Presentació (o equivocació intentant definir-nos):

 

Ens agrada pensar que no som, ni venim a quedar-nos (potser veni, però ni vidi, ni vici) i que durarem el que hàgem de durar, però la nostra motivació és molt gran. Tenim ganes d’editar els projectes que ens interessen, ens remouen i tenen alguna cosa a dir encara que no entenguem el què, perquè l’important és que sigui dita, més enllà de en quina capella o centre de culte cultural.

 

La nostra intenció és poder donar a cada projecte el seu espai i el seu temps, entenent-ne les necessitats individuals i úniques per mirar de treure’n el millor d’ell mateix i dedicar-li tota la nostra atenció, tant abans com després de la publicació. Per això, tampoc no creiem en la caducitat del llibre o el seu gènere –som més aviat trans–, no ens motiven els embolcalls, comercialitats o etiquetes, sinó els coneixements i vivències que pot oferir als que s’hi atraquen i li donen una oportunitat.

 

Ens podríem considerar una microeditorial o una editorial independent, però quan ho diem en veu alta deixa de tenir gaire sentit. O s’edita o no. Sí, som petits (no podem fer tirades de més de 500 exemplars) però no volem que això ens serveixi d’excusa, ans aprofitar-ne la llibertat que ens dóna.

 

El nostre despropòsit és aprendre i créixer avui, ara, ocupant-nos en aquelles curolles que ens fan sentir bé i que ens permeten conéixer noves expressions i maneres d’alterar les línies avorrides del pensament. Sense fer cas a les teòriques impossibilitats.