Actualitat de la Fira Literal Barcelona

En marxa el Verkami de Literal 2016

Imatges Twitter Verkami 2016En marxa la campanya de micromecenatge de la fira Literal 2016
La fira Literal la fem entre tots i totes. Aquest any tornem posar en marxa una campanya de micromecenatge a Verkami.
LITERAL és la fira d’idees i llibres radicals de Barcelona on s’ajunten editorials, llibreries, autores i autors, lectores i lectors per compartir, discutir i somniar, sobre el món en què vivim i com transformar-lo. Des de la cultura i el pensament crítics gaudirem de la millor literatura crítica compartint-la amb qui la crea. Els propers 13, 14 i 15 de maig de 2016 a l’Ateneu L’Harmonia (Fabra i Coats, a Barcelona).
Ens cal la vostre ajuda per seguir endavant amb la segona edició de la fira Literal. El micromecenatge vol cobrir un 20% del finançament total de la fira.
 
Què trobaràs a LITERAL?
Volem fer un esdeveniment que englobi el llibre i la literatura des de la totalitat per això la gran quantitat d’activitats i espais de la fira, aquests són els espais que trobaràs:
  • MERCAT DEL LLIBRE On més de 60 editorials exposaran els seus llibres i on els i les lectores tindran cara a cara als editors dels llibres, autors firmant, etc.
  • LITERAL BLACK MUSIC Serà en aquest espai on també podrem gaudir d’una programació continuada de música negra, amb actuacions en directe durant tota la fira .
  • SALÓ D’ENTREVISTES On hi haurà entrevistes, taules rodones i presentacions de llibres amb autores i autors de les més de 60 editorials. Aquestes activitats estaran dinamitzades per periodistes dels mitjans col·laboradors .
  • SALÓ DE CONFERÈNCIES Hi hauran 10 conferències destacades a càrrec dels autors més rellevants de la fira sobre els debats més candents i actuals a la nostra societat .
  • TABERNA La Xarxa de Restauració i Cultura Cooperativa farà servei de cafeteria, menjars i sopars per a tot el públic i els participants a preus populars. Els productes que s’oferiran seran ecològics, de Km0 i cooperatius.

I recordeu…

Tota la informació de la segona edició de la fira al web www.literalbcn.cat

Aquest any, la segona edició de la fira, comptarà amb la col·laboració de més de 60 editorials i llibreries. Un espai de trobada i mostra del mercat editorial d’esquerres, que pretén anar més enllà d’una fira de llibres polítics. Una fira on els mitjans de comunicació, els llibres i les editorials crítiques siguin les protagonistes però que, alhora, no s’exclogui a ningú.

També podeu seguir l’actualitat de la fira Literal a TwitterFacebook i ara també a Instagram.