Actualitat de la Fira Literal Barcelona

En marxa la fira Literal Barcelona 2017!

L’edició 2017 de la FIRA LITERAL es posa en marxa. 

Aquest any, la tercera edició de la fira, comptarà amb la col·laboració de més de 60 editorials i llibreries. Un espai de trobada i mostra del mercat editorial d’esquerres, que pretén anar més enllà d’una fira de llibres polítics. Una fira on els mitjans de comunicació, els llibres i les editorials crítiques siguin les protagonistes però que, alhora, no s’exclogui a ningú.

Aquest any LITERAL es fa molt gran i es consolida, amb la tercera edició creix en estructura, recursos i equip humà és per això que gaudirem de col·laboracions especials i significades.
La tercera edició de la fira serà a Barcelona, a l’antic complex fabril Fabra i Coats, al carrer Sant Adrià, 20 del barri de Sant Andreu del Palomar, els dies 12, 13 i 14 de maig de 2017. Una fira oberta al públic, de caràcter gratuït amb la intenció de connectar els diferents projectes editorials independents i llibreries de llibre polític amb un públic lector amb inquietuds polítiques i culturals.

 

Leila Khaled i Guy Standing a la Fira Literal Barcelona 2017.

No us quedeu sense les recompenses del micromecenatge de la fira!

L’organització de la Fira també posa en marxa una campanya de micromecenatge a Verkami per fer possible la Fira Literal 2017. Enllaç al Verkami.

Què trobaràs a LITERAL?

Volem fer un esdeveniment que abarqui el llibre i la literatura des de la totalitat per això la gran quantitat d’activitats i espais de la fira, aquests són els espais que trobaràs:

FESTIVAL LITERARI
Conferències per parlar dels temes més candents i d’actualitat.

SALA D’ENTREVISTES
Debats, entrevistes, presentacions de llibres, tertúlies, etc. On es trobaran periodistes amb els autors i autores de les diferents editorials participants.

MERCAT DEL LLIBRE
Les idees radicals aniran acompanyades dels seus millors recipients, els llibres, i de les editorials i els autors i autores responsables d’aquesta explosió d’idees. El contacte entre lectors i editors, sense intermediaris, el fet de poder parlar cara a cara i presentar els dubtes, conèixer les persones i qui treballa darrere de cada projecte editorial serà una de les millors experiències de les que es podran gaudir a la segona edició de la fira Literal.

ESCENARI LITERAL
La fira Literal vol ser diferent, no estarà acompanyada del xivarri de fons que omple els pavellons firals, sinó d’una banda sonora on ens acompanyaran músics emergents i consolidats dels segells discogràfics més frescos de l’ambient cultural i contracultural de la ciutat. Es farà una banda sonora continuada durant tot el dia a part d’espectacles musicals específics que ens amenitzaran els vermuts i els vespres.