LA BOTIGA DE LA FIRA LITERAL

TOT EL MATERIAL DE LA FIRA LITERAL ESTÀ DISPONIBLE EN AQUESTA BOTIGA ONLINE I TAMBÉ A LA LLIBRERIA LA CARBONERA DE BARCELONA.

 

LA CARBONERA
CARRER BLAI 40 DE BARCELONA

Aquest és un llibre imprescindible per conèixer les principals reflexions i propostes del pensament radical a nivell internacional.

Literalment recull les ponències més potents dels darrers cinc anys que hem pogut escoltar a Literal, la fira d’idees i llibres radicals. S’hi recullen converses amb Silvia Federici, Nanni Balestrini, Setlana Aleksiévitx, Marina Garcés, Guy Standing, Leila Khaled i Elaine Brown. Aquests pensadors contemporanis aprofundeixen en els debats més candents de l’actualitat: economia, feminisme, comuns, memòria històrica, pau, lluites de diferents pobles del món, etc.

Aquest llibre coincideix amb el cinquè aniversari del projecte, que va néixer el 2015. I emplaça a continuar estimulant les idees radicals als Països Catalans.

Literal s’ha consolidat com un espai de trobada entre persones, llibres i idees que se celebra a la primavera a Barcelona. La fira combina l’exhibició de llibres amb conferències i activitats diverses. La finalitat de la fira és difondre, crear i compartir pensament crític, a través d’edicions independents i d’idees radicals.

Autoria: Silvia Federici, Nanni Balestrini, Setlana Aleksiévitx, Marina Garcés, Guy Standing, Leila Khaled i Elaine Brown, entre d’altres

Traducció: Frederic Muniente
Col·lecció: Assaig
Pàgines: 224
Data de publicació: setembre 2019
Mida: 209×209
Isbn: 978-84-16855-45-2

12,00 € amb impostos