Actualitat de la Fira Literal Barcelona

En marxa Literal Barcelona 2016!

literalLITERAL 2016, fira d’idees & llibres radicals, aquest any seguirà sent a Barcelona, al barri de Sant Andreu dins del complex fabril de la Fabra i Coats. Serà els dies 13, 14 i 15 de maig, el divendres 13 inauguració i els dies 14 i 15 la fira, les activitats i les exposicions.

Aquest any LITERAL es fa gran, amb la segona edició creix en estructura, recursos i equip humà és per això que gaudirem de col·laboracions especials i significades.

A diferència de l’edició anterior aquest any partim amb avantatges, tenim el ple suport del Districte de Sant Andreu en infraestructura, permisos i en comunicació per la ciutat, per tant disposarem d’un espai més confortable per les editorials, les activitats estaran a tocar de les parades i es farà al carrer amb la visualització i atracció que comporta. En segon lloc comptarem amb el suport del Servei de Biblioteques de Catalunya que s’ha compromès a una compra de llibres significativa i a introduir la fira dins la llista de fires recolzades per la Generalitat. També comptarem (esperem confirmar properament), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’impuls de Barcelona com a Ciutat de la literatura per la UNESCO.
Per últim, i no menys destacable, tindrem el suport comunicatiu i la col·laboració del festival Kosmopolis i del CCCB. Aquests col·laboraran amb la comunicació de la fira així com en fer possible la participació a la fira de la Premi Nobel de Literatura Svetlana Aleksiévitx.

La resta de la programació com sabeu la construïm amb vosaltres i les vostres aportacions en els propers dies i mesos.

És per això que ens complau convidar-vos a participar de la fira, sumant el vostre projecte i aportant les idees i els esforços que vulgueu compartir amb nosaltres.

Bon any i us esperem a la fira LITERAL!

Galeria d’imatges de la primera edició (2015) de la Fira Literal Barcelona.