Galeria d’imatges de la fira Literal 2017

“Literal” és allò que surt tal com raja, allò que no necessita subterfugi. La literatura ha estat un dels camps de batalla més disputats per defensar els interessos dels desposseïts contra el poder. I és que en els darrers temps hem vist una nova onada creativa envaint les nostres llibreries.

La tercera edició de la fira va tenir lloc a Barcelona, a l’Ateneu Harmonia i a la Fabrica de Creació dins l’antic complex fabril Fabra i Coats, al carrer Sant Adrià, 20 del barri de Sant Andreu del Palomar, els dies 12, 13 i 14 de maig de 2017. Una fira oberta al públic, de caràcter gratuït amb la intenció de connectar els diferents projectes editorials independents i llibreries de llibre polític amb un públic lector amb inquietuts polítiques i culturals.

Totes les imatges de la fira Literal 2017. Una fira plena de conferències, entrevistes, concerts, debats i sobretot molts i molts llibres! Esperem repetir l’any vinent!

Els impulsors d’aquesta fira són les editorials Tigre de Paper, Pol·len, Bellaterra i Icaria editorial juntament amb l’Ateneu Harmonia.

Llista completa de les editorials i llibreries de Literal 2017 amb tota la seva informació.

Imatges de Dani Morell per la fira Literal 2017. Podeu veure la seva obra a www.danimorell.cat

Totes les imatges de Literal 2017 al Flikr de la fira.

Imatges de la Fira Literal 2017
Mercat del Llibre de la Fira Literal 2017

Guy Standing a la Fira Literal 2017

Leila Khaled a la Fira Literal 2017