Galeria d’imatges de la fira Literal 2016

“Literal” és allò que surt tal com raja, allò que no necessita subterfugi. La literatura ha estat un dels camps de batalla més disputats per defensar els interessos dels desposseïts contra el poder. I és que en els darrers temps hem vist una nova onada creativa envaint les nostres llibreries.

La segona edició de la fira va tenir lloc a Barcelona, a l’Ateneu Harmonia dins l’antic complex fabril Fabra i Coats, al carrer Sant Adrià, 20 del barri de Sant Andreu del Palomar, els dies 13, 14 i 15 de maig de 2016. Una fira oberta al públic, de caràcter gratuït amb la intenció de connectar els diferents projectes editorials independents i llibreries de llibre polític amb un públic lector amb inquietuts polítiques i culturals.

Totes les imatges de la fira Literal 2016. Una fira plena de conferències, entrevistes, concerts, debats i sobretot molts i molts llibres! Esperem repetir l’any vinent!

Els impulsors d’aquesta fira són les editorials Tigre de Paper, Pol·len, Virus, Bellaterra i Icaria editorial juntament amb el grup Contrabandos.

Llista completa de les editorials i llibreries de Literal 2016 amb tota la seva informació.

Imatges de Dani Morell per la fira Literal 2016. Podeu veure la seva obra a www.danimorell.cat

Totes les imatges de Literal 2016 al Flikr de la fira.

Imatges de la fira Literal 2016

Mercat del llibre de la fira Literal 2016

Conferència inaugural de la fira Literal 2016

Conferència de la Premi Nobel Svetlana Aleksiévitx a la fira Literal 2016.

Conferència de Nanni Balestrini a la fira Literal 2016