Actualitat de la Fira Literal Barcelona

Així va anar l’edició 2015 de Literal. Aquest any més i millor!

Aquest any ja esta en marxa la nova edició 2016 de la fira Literal Barcelona. Més de 5.000 visitants van passar per la fira l’edició de l’any passat, la primera edició de la Fira Literal. LITERAL 2016, fira d’idees & llibres radicals, aquest any seguirà sent a Barcelona, al barri de Sant Andreu dins del complex fabril de la Fabra i Coats. Serà els dies 13, 14 i 15 de maig.

El balanç de l’edició 2015 va ser de 9 conferències, 31 entrevistes, 12 autors internacionals (Itàlia, França, Espanya, Mèxic, Argentina, Marroc, Iran i Bèlgica), 42 autors nacionals, 8 actuacions musicals, 38 editorials, 12 mitjans de comunicació col·laboradors i 3 entitats col·laboradores. Més de 5.000 visitants al mercat del llibre de la fira, més de 900 assistents a les conferències i unes 600 persones a les entrevistes.

La literatura ha estat un dels camps de batalla més disputats per defensar els interessos dels desposseïts contra el poder. I és que en els darrers temps hem vist una nova onada creativa envaint les nostres llibreries. És aquesta onada creativa d’idees i de llibres que volem que es trobin a la nostra ciutat amb la intenció d’impulsar i promoure aquells que tot l’any estan produint i reproduint aquestes idees.

Literal serà també aquest any una fira de llibres i idees on s’ajuntaran editorials, llibreries, autores i autors, lectores i lectors per compartir, discutir i somiar, sobre el món en què vivim i com transformar-lo. Des de la cultura i el pensament crítics gaudirem de la millor literatura crítica compartint-la amb qui la crea.

Aquest any LITERAL es fa gran, amb la segona edició creix en estructura, recursos i equip humà és per això que gaudirem de col·laboracions especials i significades.

Galeria d’imatges de la primera edició (2015) de la Fira Literal Barcelona.

En marxa Literal Barcelona 2016!