LITERAL BLACK MUSIC

Oops...
Slider with alias music not found.

En aquest espai de la fira podrem gaudir d’una programació continuada de música negra, amb actuacions en directe durant tot el dia. Aquesta fira vol ser diferent, no estarà acompanyada del xivarri de fons que omple els pavellons firals, sinó d’una banda sonora on ens acompanyaran músics emergents i consolidats. Tindrem una banda sonora continuada durant tot el dia a part d’espectacles musicals específics.

Baby Blues Band baby blues band
Dissabte 14 de maig a les 12.00h

La Baby Blues Band neix al 2012 com un taller d’experimentació de la música blues a l’Escola de música BCN Fusió. Sergi Blanch, professor i impulsor de la idea, crea aquest combo perquè els músics més joves experimentin les arrels de la música moderna que no són altres que el Blues.

La banda ha anat evolucionant i és ara mateix una plataforma perquè diferents joves intèrprets s’expressin a través d’aquest gènere.


Marc Burdalo Quintet

Marc Búrdalo / Quintet
Dissabte 14 de maig a les 17.30h 
Combo de Jazz sorgit al Taller de Músics de Barcelona format per Clara Fiol a la veu, Marc Búrdalo a la guitarra, Jofre Fité al piano, David Moyano al baix i Joan Torné a la bateria.

Dissabte a la tarda podrem gaudir de la seva música per acompanyar la fira del llibre Literal 2016.


13th-Magic-Skull-BIO13th Magic Skull
Diumenge 15 de maig a les 12.00h 
El grup es forma a finals del 2011 amb diferents components sorgits de l’escena Garatge-Punkrockera de mitjans anys 90 a La Bòbila de Palafrugell, de bandes com Thee Teenagers, Callahans, 7 O’clock Virus o The Hotheads.

Presents en diferents festivals com Nit de Bosc 2013 a Banyoles, Escenari Ford Fiesta Park en els X-Games Barcelona’13, el Territori Underground a La Mirona de Salt, Big Ass Summer Festival a Bigues i Riells (BCN), 1er FestiSurf Costa Brava a Platja d’Aro, Festes del Tura a Olot, Festival Internacional de Benicàssim (FIB), el Black Music Festival 2014 de Salt i Girona.

Guanyadors del concurs Proyecto Demo 2013 de Radio 3 i el FIB.


Gigi McFarlane / Trio
Diumenge 15 de maig a les 17.30h
Gigi McFarlane, cantautora de Londres amb arrels jamaicanes, guitarra i veu, ens porta un trio format per Adri al teclat i Didac Fernandez (Macaco) a la bateria.

Aquest trio ens brinda un repertori de cançons de pop-rock dels 80’s i 90’s que tots coneixem i algunes versions de tota la vida del soul i funk dels 70’s. Una veu sensual i esquinçada que no deixa desapercebut a ningú. La seva alegria es contagia ràpidament.