Actualitat de la Fira Literal Barcelona

Presentem la programació 2018 de la Fira Literal

Presentació de la programació 2018

Presentem la programació de la Fira Literal 2018. Lloc: Palau de la Virreina de Barcelona.Dates de la Fira: 11, 12 i 13 de maig de 2018
Amb la participació de:

  • Carlota Freixenet (Llibreria La Carbonera)
  • Laura Arau (Coordinadora de la Fira Literal)
  • Dani Rabaza (Direcció d’art i disseny)
  • Sergi Espinosa (Programador de l’Ateneu Harmonia)
  • Gemma Domingo ( Directora de la Biblioteca Ignasi Iglesias – Can Fabra)

 

> Ja podeu consultar tota la programació de la Fira Literal 2018

LITERAL és la fira d’idees i llibres radicals de Barcelona on s’ajunten editorials, llibreries, autores i autors, lectores i lectors per compartir, discutir i somniar, sobre el món en què vivim i com transformar-lo. Des de la cultura i el pensament crítics gaudirem de la millor literatura crítica compartint-la amb qui la crea. Aquesta serà la IV edició de la fira.
 
Dates de la Fira: 11, 12 i 13 de maig de 2018
Ateneu l’Harmonia (Fabra i Coats, Sant Andreu / Barcelona)
 
Aquest any es commemora el 50é aniversari del maig del 68, una revolta global que va anar des dels carrers de Paris a les places de Mèxic i que va trasbalsar el pensament de tota una generació i de les generacions successives.
Hem parafrasejat el lema del maig del 68 francès Sous les pavés, la plage. (Sota les llambordes, la platja.) i l’hem actualitzat per al nostre propòsit el llibre radical. Perquè sabem que sempre, sota les llambordes, hi hauran els llibres.
 
Aquest any tindrem més de 80 editorials i llibreries al Mercat del Llibre de la Fira Literal 2018. No us la perdeu!

També tindrem música, teatre, entrevistes, presentacions de llibres, espai infantil, tallers, conferències, bar cooperatiu i moltes més sorpreses!
 
 
 
Volem aprofitar, també, per informa-vos que la Fira Literal 2018 ha posat en marxa un projecte de micro mecenatge a Verkami per finançar part de les despeses de l’edició 2018 de la fira.