Actualitat de la Fira Literal Barcelona

Quan costa la fira i què necessitem? Verkami Literal 2017

L’organització de la Fira també posa en marxa una campanya de micromecenatge a Verkami per fer possible la Fira Literal 2017.

Quan costa la fira i què necessitem?

Cultura i economia social són els elements que s’uneixen per tirar endavant la fira, Literal és un projecte professional que es gestiona amb un pressupost total al voltant de 35.000 € i que genera 2 llocs de feina dins la cooperativa CULTURA21.

Les vies de finançament de Literal són 4:

  • Les inscripcions de les editorials i llibreries.
  • Els patrocinadors cooperatius.
  • La subvenció municipal de l’Ajuntament de Barcelona.
  • El micromecenatge.

 

Amb aquestes 4 vies de finançament ens assegurem la viabilitat de la fira i la implicació de totes les parts participants amb la fira, les editorials i llibreries, l’economia social i cooperativa, la institució i el públic.

 

Què trobaràs a LITERAL?
Volem fer un esdeveniment que abarqui el llibre i la literatura des de la totalitat per això la gran quantitat d’activitats i espais de la fira, aquests són els espais que trobaràs:

MERCAT DEL LLIBRE On més de 60 editorials exposaran els seus llibres i on els i les lectores tindran cara a cara als editors dels llibres, autors firmant, etc.

ESCENARI CENTRAL Serà en aquest espai on també podrem gaudir d’una programació continuada de música i teatre, amb actuacions en directe durant tota la fira .

ENTREVISTES On hi haurà entrevistes, taules rodones i presentacions de llibres amb autores i autors de les editorials. Aquestes activitats estaran dinamitzades per 5 periodistes.

CONFERÈNCIES Hi hauran 7 conferències destacades a càrrec dels autors més rellevants de la fira sobre els debats més candents i actuals a la nostra societat .

TABERNA La Xarxa de Restauració i Cultura Cooperativa farà servei de cafeteria, cervesa artesana i menjar per a tot el públic i els participants a preus populars. Els productes que s’oferiran seran ecològics, de Km0 i cooperatius.